Antena Meniu Search
x

Un bărbat și-a strangulat iubita în somn, susținând că a visat că se luptă cu un adversar într-o cușcă MMA

Un bărbat este acuzat că a încercat să-și ucidă iubita, strangulând-o, însă acesta se apără susținând că de fapt a visat că se lupta cu un adversar într-o cușcă MMA. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 14.01.2021, 19:26

Un bărbat și-a strangulat iubita în somn,
Un bărbat și-a strangulat iubita în somn, - Profimedia Images
  • Un bărbat care și-a strangulat iubita susține că de fapt visa că se luptă cu un adversar
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bradley Souto, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că în noiembrie 2019 a încercat să-și ucidă partenera prin strangulare. Bărbatul neagă însă acuzațiile, spunând că, de fapt, a visat că se luptă într-o cușcă MMA cu un adversar, așa cum a văzut cu o seară înainte, la televizor, potrivit The Sun.

„Pe 13 noiembrie 2019, Rebecca Jackson s-a retras la culcare, iar următorul lucru pe care și-l amintește sunt mâinile soțului în jurul gâtului. Nu mai putea să respire, iar înainte să-și piardă conștiența, l-a auzit pe Bradley spunând: „stai liniștită, nu va dura mult”.”, a declarat procurorul.

Bărbatul le-a explicat însă procurorilor că în aceeași seară s-a uitat la televizor la un meci de MMA, iar noaptea a visat că el însuși este un luptător MMA și trebuie să-și învingă adversarul, în cușcă.

Avocatul bărbatului susține, însă, că acesta și-a dat seama la timp de ce este pe cale să facă și s-a oprit înainte să o ucidă pe soția sa.

"Am crezut că o să mor. M-am gândit că atât mi-a fost. Cea mai mare frică a mea a fost legată de copii și de faptul că aceștia ar putea crește fără o mamă. Îmi ador copiii. Nu mi-a venit să cred prin ce trec", și-a amintit femeia. 

Un tribunal urmează să decidă în acest caz, săptămâna viitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un bărbat și-a strangulat iubita în somn, susținând că a visat că se luptă cu un adversar într-o cușcă MMA