Antena Meniu Search
x

Un bebeluș de 3 luni a fost răpit din casa bunicii, în timp ce femeia era la cumpărături. Tatăl micuțului este la închisoare

Polițiștii și agenții FBI caută un bebeluș de trei luni, răpit din locuința bunicii sale, în timp ce femeia se afla la cumpărături, scrie CNN. Incidentul s-a petrecut în orașul San Jose, California. 

de Redactia Observator

la 27.04.2022, 08:48

Vezi și

Brandon Cuellar se afla în grija bunicii, în timp ce mama sa se afla la lucru. Femeia a dus băiețelul în apartament, apoi a ieșit la cumpărături, spun autoritățile. În acest timp, un bărbat necunoscut a intrat nestingherit în casă și a luat copilul.  

„Astăzi, cineva se plimbă pe străzi cu un bebeluș de trei luni, pe care l-a răpit. Dacă vedeți acest copilaș, ajutați-ne să-l înapoiem mamei sale”, a declarat sergentul Chsistian Camarillo, într-o conferință de presă. La data incidentului, suspectul purta pantaloni lungi, negri, o șapcă de baseball și un tricou închis la culoare, iar micuța victimă purta un body alb, cu mâneci lungi și cu un imprimeu cu dinozauri.

Cazul este cu atât mai bizar, având în vedere că nici mama și nici bunica bebelușului nu l-au recunoscut pe răpitor, iar tatăl victimei este încarcerat.

Alertă Amber nu a fost încă emisă, deoarece poliția nu deține informații despre vehiculul sau plăcuța de înmatriculare suspectului, a declarat Camarillo, dar un avertisment privind dispariția copilului a fost activat în tot statul California.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Un bebeluș de 3 luni a fost răpit din casa bunicii, în timp ce femeia era la cumpărături. Tatăl micuțului este la închisoare