Antena Meniu Search
x

Un bebeluş în cărucior ucis de un sinucigaş chiar sub ochii mamei sale. Tragedia a avut loc în Rusia şi a fost surprinsă de o cameră de supraveghere

Dramă fără margini pentru o mamă din Rusia, care şi-a văzut fiul de doar cinci luni ucis sub ochii săi de un bărbat care s-a aruncat de la etajul 17 al unei clădiri.

de Monica Palade

la 08.02.2021, 16:54

Un bebeluş în cărucior ucis de un sinucigaş chiar sub ochii mamei sale. Tragedia a avut loc în Rusia şi a fost surprinsă de o cameră de supraveghere - camera de supraveghere
  • Copil ucis de un sinucigaş chiar sub ochii mamei
  • Bărbatul s-a aruncat de la etajul 17 al unei bloc de apartamente

Incidentul a avut loc joi, în sud-vestul oraşului Voronej şi a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală.

În imagini se vede cum mama împinge căruciorul cu micuţul Ilia, în timp ce se plimba pe trotuarul aflat lângă blocul de apartamente.

S-a uitat în stânga şi se pregătea să treacă strada, când un bărbat se prăbuşeşte pe cărucior sfărâmându-l în bucăți, iar copilul se prăbuşeşte pe asfalt.

La locul nepotrivit

„Bărbatul care a căzut pe cărucior a murit. Şi copilul de cinci luni, care se afla în cărucior, a murit în ambulanţă”, a confirmat poliţia.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere o mai arată pe mamă alergând disperată spre copil, în timp ce bărbatul rămâne nemişcat pe asfalt într-o baltă de sânge sub cap. Distrusă, femeia este văzută în timp ce îşi ia copilul în mâini şi strigă după ajutor.

La rândul lor, şocaţi martorii sună la ambulanţă şi poliţie. Paramedicii au ajuns la fața locului în câteva minute și au încercat să-l resusciteze pe bebeluș, dar, în ciuda tuturor eforturilor lor, micuțul s-a stins din viaţă.

Mamă sedată la locul incidentului

Bărbatul sinucigaș a murit pe loc, la impactul cu solul. Medicii au trebuit să-i facă mamei sedative. Presa locală susţine că bebelușul era primul ei născut.

Poliţistii continuă cercetărie la faţa locului şi nu au oferit detalii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un bebeluş în cărucior ucis de un sinucigaş chiar sub ochii mamei sale. Tragedia a avut loc în Rusia şi a fost surprinsă de o cameră de supraveghere