Antena Meniu Search
x

Video Un bolnav care abia putea să respire le-a cântat la vioară medicilor, în semn de mulţumire, în America

Un pacient intubat, internat în spital după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, a vrut să le cânte medicilor la vioară, în semn de mulţumire şi respect pentru tot efortul depus. Momentul emoţionant a fost aplaud de zeci de cadre medicale ale unităţii medicale, din Utah.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 19.11.2020, 10:54

Omul era intubat
Bolnav de coronavirus, bărbatul le-a cântat la vioară medicilor din cadrul unui spital, din Utah - Intermountain Healthcare via YouTube
  • Un bolnav de COVID-19 a vrut să le cânte la vioară medicilor, pentru a le mulţumi
  • Prestaţia a fost cu atât mai emoţionantă, cu cât omul era intubat
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

Scene emoţionante în oraşul Utah, din Statele Unite ale Americii, după ce un bolnav de COVID-19 a cântat un fragment la vioară, în cinstea doctorilor din cadrul spitalului în care era internat. 

Grover Wilhelmsen, în vârstă de 70 de ani, este un fost profesor de orchestră. Omul îi scrisese asistentei un bilet prin care o întreba dacă ar fi în regulă ca soția sa să îi aducă vioara la spital, pentru a putea susține un mic recital, potrivit nypost.com.

Din imagini se poate observa cum bărbatul începe să cânte la vioară, stând pe patul spitalului din cadrul unităţii de terapie intensivă, în timp ce este atașat la un ventilator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

''Pentru tot personalul să vadă un pacient care face acest lucru în timp ce era intubat. A fost incredibil'', a spus o asistentă. 

Zeci de doctori s-au adunat în fața camerei lui Wilhelmsen, pentru a-l auzi cântând. Întreaga prestaţie a fost încununată de aplauze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un bolnav care abia putea să respire le-a cântat la vioară medicilor, în semn de mulţumire, în America