Antena Meniu Search
x

Video Un câine a intrat pe pista de atletism, printre sportivi, și a câștigat cursa, în SUA. Spectatorii, în delir!

Un câine a ”câștigat” un concurs de atletism al unui liceu din SUA, după ce s-a poftit de unul singur pe pistă și a ajuns primul la linia de sosire.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.04.2021, 15:07

Un câine a intrat pe pista de atletism, printre sportivi, și a câștigat cursa
Un câine a intrat pe pista de atletism, printre sportivi, și a câștigat cursa - captura video

Grace Laney era pe punctul de a trece linia de sosire când a observat o ghem de blană albă că se apropie tot mai mult de ea în cursa pentru primul loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La început am crezut că este un alt alergător și am fost surprinsă pentru că aveam un avans destul de bun”, a spus tânăra din Utah.

„Pe măsură ce se apropia, m-am gândit că e prea mic pentru a fi o persoană și apoi am observat că este un câine. Când câinele a venit pe banda mea, mi-a fost teamă că îl voi lovi, așa că am aterizat pe vârfuri”, a spus tânăra studentă.

Spectatorii au fost absolut încântați de cum s-a încheiat cursa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un câine a intrat pe pista de atletism, printre sportivi, și a câștigat cursa, în SUA. Spectatorii, în delir!