Antena Meniu Search
x

Un caz tras la indigo după cel al Elodiei Ghinescu nu îşi găseşte rezolvare în Italia

A trecut un an şi jumătate de când autorităţile încearcă să dea de urma unei românce de 33 de ani.

Vezi și

 A trecut un an şi jumătate de când autorităţile încearcă să dea de urma unei românce de 33 de ani. Iubitul ei, un italian, spune că a plecat de acasă după o ceartă abandonându-şi copilul şi familia.

În urmă cu şase luni, Romaniţa Iovan şi Mihaela Steriu se ignorau. La înmormânarea bărbatului pe care l-au iubit din tot sufletul, fiecare şi-a plâns durerea în tăcere. În colţuri diferite de cimitir. Acum, fosta soţie a pilotului i-a declarat război iubitei lui. Unul juridic.

O vilă luxoasă, cu parter şi etaj, construită în 2008, pe care pilotul o deţinea în coproprietate cu medicul ginecolog şi pe care în vara anului trecut s-a decis să o vândă. Pensia îi fusese tăiată cu 85% iar salariile scăzuseră. Nu avea cu ce să o mai întreţină.

Presa spune că fiica lui Adrian Iovan, Irina, nu ar fi interesată de averea tatălui ei şi nici nu ar vrea să se implice în vreun scandal public. Fiul lui, Albert, îşi cere drepturile prin mama lui, Romaniţa Iovan. În acte, medicul ginecolog deţine partea de la etaj a casei, iar fostul pilot, parterul.

Procesul intentat de mama copilului lui Adrian Iovan a fost deja înregistrat la judecătoria Buftea. Până în acest moment, nu a fost stabilit un prim termen în proces. Cel mai probabil, judecata lui va începe în toamna acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un caz tras la indigo după cel al Elodiei Ghinescu nu îşi găseşte rezolvare în Italia