Antena Meniu Search
x

Copil de 14 ani asasinat in plina strada pentru ca a rostit in gluma numele profetului Mahomed

Un adolescent de 14 ani din Siria a platit cu viata pentru ca a rostit in gluma numele profetului Mahomed. Trei indivizi au considerat ca vorbele tanarului sunt blasfemie si l-au impuscat chiar in fata mamei sale

Vezi și

Adolescentul obisnuia sa-si ajute tatal la magazin. Vindea cafea. La un moment dat, un individ l-a intrebat de ce nu da cafea fara bani. Baiatul i-a raspuns in gluma, fara sa-si dea seama ca aceste cuvinte ii vor aduce sfarsitul. “Fiul meu i-a spus: Nu vreau sa imprumut pe nimeni. Chiar daca profetul Mahomed ar veni pe pamant, tot nu i-as da o ceasca de cafea pana nu ar plati”, a povestit tatal adolescentului.

La auzul acestor cuvinte, trei barbati care se aflau in zona s-au apropiat de baiat, l-au intrebat de ce a spus o asemenea blasfemie si l-au fortat sa se urce in masina lor. Totul s-a intamplat sub ochii fratelui sau mai mic, care a fugit la parinti si le-a spus ce s-a intamplat. Dupa 30 de minute, rapitorii l-au readus pe baiat de unde l-au luat si l-au executat in plina strada, sub ochii a zeci de oameni. “Fiul meu este primul si ultimul martir. Nu a gresit cu nimic. L-au ucis in fata mea, chiar in fata mea”, a afirmat mama.

“Ma rugam cand l-au ucis. Dupa prima si a doua impuscatura, m-am oprit din rugaciune si, cand am ajuns la locul faptei, l-au impuscat a treia oara. Baiatul era intins pe jos, plin de sange”, a mai spus tatal.

Deocamdata niciun grup nu a revendicat atacul, insa mai multe organizatii islamice au emis comunicate in care precizau ca nu au fost implicate in niciun fel in acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Copil de 14 ani asasinat in plina strada pentru ca a rostit in gluma numele profetului Mahomed