Antena Meniu Search
x

Un copil de patru ani, din Egipt, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru crime

La doar patru ani, un copil din Egipt are un cazier impresionant! Băieţelul a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru infracţiuni pe care le-ar fi comis la vârsta de doi ani.

Vezi și

La doar patru ani, un copil din Egipt are un cazier impresionant! Băieţelul a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru infracţiuni pe care le-ar fi comis la vârsta de doi ani.

Pe lista acuzaţiilor se află mai multe crime, vandalizarea unei proprietăţi şi ameninţarea oamenilor legii. Cum este posibil aşa ceva, aflăm din materialul următor. 

Copilul din imagini este, pe hârtie, unul dintre cei mai periculoşi infractori din Egipt. Recent a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru fapte extrem de grave: patru omoruri, plus 8 tentative de omor. Ar fi comis crimele în 2014, în timpul revoltelor care au dus la căderea regimului din Egipt. Avea pe atunci. doi ani! Avocatul său a încercat în zadar să convingă instanţa de absurditatea cazului.

Desigur, un certificat de naştere a fost prezentat şi arăta faptul că este un copil. El avea doar doi ani când s-a întâmplat asta.

Copilul şi datele lui de identificare au fost trecute din greşeală pe o listă cu 115 inculpaţi, care au primit toţi închisoare pe viaţă pentru mai multe infracţiuni comise în anul 2014. Cel mai probabil, judecătorul care a dat sentinţa nici nu a citit dosarul, spune avocatul celui mic. Iar astfel de erori sunt frecvente în Egipt.

În legea egipteană, astfel de sentinţe nu mai pot fi revocate. Avocatul caută acum mijloace de atac. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un copil de patru ani, din Egipt, a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru crime