Antena Meniu Search
x

Un copil s-a născut în mașina părinților

Dacă va alerga la fel de repede precum a venit pe lume, un bebeluş din Maryland va ajunge cu siguranţă campion.Copilul s-a născut pe autostradă, în maşina părinţilor, la câteva minute după ce mama a început să simtă contracţiile

Vezi și

Dacă va alerga la fel de repede precum a venit pe lume, un bebeluş din Maryland va ajunge cu siguranţă campion. Copilul s-a născut pe autostradă, în maşina părinţilor, la câteva minute după ce mama a început să simtă contracţiile

Tatăl a mai apucat doar să oprească pe banda de urgenţă.

Liniştit şi somnoros în aceste imagini, Jacob s-a grăbit tare să vină pe lume. La ora 3.30, joia trecută, mama a început să simtă primele contracţii. Presimţind parcă ce va urma, femeia a plecat imediat spre spital.

Femeii tocmai i se rupsese apa, iar instinctul matern îi spunea că nu mai e timp de pierdut. Fiul ei voia să vină pe lume, acolo, în maşină, pe banda de urgenţă, la câţiva kilometri de spital. Simple în teorie, lucrurile au fost departe de a fi perfecte în practică. Băieţelul a venit pe lume cu picioarele în faţă. Din fericire însă, era sănătos, iar până la sosirea paramedicilor îşi cunoscuse deja părinţii.

Atât copilul, cât şi mama au fost preluaţi de un echipaj şi duşi la spital. Sunt amândoi în afara oricărui pericol şi se pregătesc deja să plece acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un copil s-a născut în mașina părinților