Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un cuplu de afro-amercani a fost acuzat că și-a răpit copiii albi pe care i-a adoptat, în Statele Unite. "Mi-a spus că va suna la poliţie"

Un cuplu de culoare din Pennsylvania, care a adoptat doi băieţi gemeni, a fost acuzat de răpirea micuţilor, după ce aceştia au început să plângă pentru că nu doreau să plece din parc.

de Ovidiu Cojocaru

la 09.08.2021 , 19:59

Cuplul a fost implicat în mai multe episoade rasiste
Cuplul a fost implicat în mai multe episoade rasiste - Instagram Jennifer McDuffie-Moore

Jennifer McDuffie-Moore, în vârstă de 43 de ani și soţul ei, Harry Moore, cu 6 ani mai mic, i-au luat pe Brayden și Trevor, în vârstă de 3 ani, spre adopţie, după ce au fost separați la naștere de mama lor biologică, care suferea de dependență de droguri, potrivit New York Post.

Doi ani mai târziu după acest episod, cuplul a adoptat oficial gemenii, care s-au alăturat celorlalţi 4 copii pe care ei îi aveau. Doi dintre ei sunt copii biologici, Joy, în vârstă de 21 de ani, și Kourtney, de 11 ani, iar ceilalţi doi sunt adoptaţi, Keenan, de 10 ani și Sanchez, de doar 8 ani.

Jennifer, 43 de ani, care este co-proprietarul unui centru de îngrijire pentru copii, și Harry, un mecanic, au descris câteva episoade rasiste pe care le-au trăit ca fiind părinții negri ai copiilor albi. „Acum o lună, ne jucam la locul de joacă și gemenii nu au vrut să plece acasă. O doamnă ne privea jucându-ne și când unul dintre gemeni a avut un moment de furie, mi-a spus că va suna la poliție. Am luat copiii, iar ea a crezut că îi fur. În acel moment unul dintre gemeni a spus: „Nu, asta e mama mea!” Nu vreau să justific, pentru că oamenii ar trebui să aibă grijă de propria lor viaţă”, a mărturisit femeia.

Articolul continuă după reclamă

Familia, victima episoadelor rasiste

Cuplul a mai povestit că a fost oprit de poliție în timp ce se aflau în maşina lor. În acel moment, un polițist i-a interogat cu privire la prezenţa a două fete albe, aflate în autoturism. „Ne întorceam de la o excursie de familie din Delaware și am fost opriţi de poliţie. Am avut în maşină copiii noștri și două fetițe blonde pe care le-am luat împreună cu noi și primul lucru pe care polițiștii l-au întrebat pe soțul meu a fost:„ A cui sunt acei copii? ”, a povestit Jennifer.

Cei doi părinţi au spus că au întâmpinat provocări rasiale şi atunci când l-au adoptat pe Keenan, care este și el alb, în ​​2016, dar episoadele au devenit mai intense după asasinarea lui George Floyd și la apogeul mișcării Black Lives Matter. „De obicei suntem obişnuiţi ca familiile albe să adopte copii de culoare. Chiar din momentul pregătirii documentelor de adopţie există o mulțime de întrebări cu privire la capacitatea noastră de a încuraja copiii care sunt albi. Ne-a luat peste 2.000 de zile să-l adoptăm Keenan pentru că suntem de culoare”, au declarat cei doi soţi.

Ovidiu Cojocaru Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un cuplu de afro-amercani a fost acuzat că și-a răpit copiii albi pe care i-a adoptat, în Statele Unite. "Mi-a spus că va suna la poliţie"