Antena Meniu Search
x

Un deţinut român din Franţa a fost scos în faţa închisorii să strângă frunzele căzute în parcare, iar acum e de negăsit

Un deţinut român încarcerat la închisoarea din Pau a fost scos joi de dimineaţă în faţa penitenciarului pentru a strânge frunzele căzute din copaci în parcare,

Un deţinut român încarcerat la închisoarea din Pau a fost scos joi de dimineaţă în faţa penitenciarului pentru a strânge frunzele căzute din copaci în parcare, iar acum e de negăsit.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, era condamnat pentru furt şi urma să fie eliberat în 2018. Pentru că se comportase bine, era pe finalul pedepsei şi prezentase încredere, a fost repartizat la sectorul de servicii generale ale închisorii.

Profitând de relaxarea supraveghetorului, românul a rupt-o la fugă, dis de dimineaţă, făcându-se nevzut în scurtă vreme. Poliţia franceză l-a dat în urmărire generală, după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere. Din câte se pare, totul a fost plănuit, pentru că a fugit dintr-un colţ îndepărtat al parcării, în momentul în care distanţa dintre el şi supraveghetor era destul de mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un deţinut român din Franţa a fost scos în faţa închisorii să strângă frunzele căzute în parcare, iar acum e de negăsit