Antena Meniu Search
x

Un fost soldat american, Willy Joseph Cancel, a fost ucis în timp ce lupta alături de trupele ucrainene

Un cetăţean american, Willy Joseph Cancel, a fost ucis în această săptămână în timp ce lupta alături de forţele ucrainene, au declarat membrii familiei sale pentru CNN, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 29.04.2022, 07:14

Un fost soldat american, Willy Joseph Cancel, a fost ucis în timp ce lupta alături de trupele ucrainene
- Profimedia

Tânărul în vârstă de 22 de ani lucra pentru o firmă militară privată când a fost ucis luni. Compania îl trimisese în Ucraina, iar el era plătit în timp ce se lupta acolo, a declarat mama lui Cancel, Rebecca Cabrera, pentru CNN. Cancel, un fost soldat în Marina americană, potrivit mamei sale, s-a înscris să lucreze pentru o companie militară privată, pe lângă jobul său cu normă întreagă ca ofiţer de corecţie în Tennessee, cu puţin timp înainte de izbucnirea războiului din Ucraina, a spus Cabrera. Când a început războiul, compania, potrivit acesteia, căuta contractori care să lupte în Ucraina şi Cancel a fost de acord să plece.

"A vrut să meargă pentru că el credea în ceea ce luptă Ucraina, astfel încât soldaţii noştri americani să nu fie nevoiţi să se implice", a spus Cabrera. Cabrera a spus că i s-a comunicat de către cei care au anunţat-o despre moartea fiului ei că trupul său nu a fost găsit. "Nu i-au găsit cadavrul. Ei încearcă, bărbaţii care au fost cu el, dar ne-ar plăcea ca el să se întoarcă la noi". Un oficial al Departamentului de Stat a declarat pentru CNN că "sunt la curent cu aceste rapoarte şi monitorizează îndeaproape situaţia".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un fost soldat american, Willy Joseph Cancel, a fost ucis în timp ce lupta alături de trupele ucrainene