Antena Meniu Search
x

Un fotograf indian a stârnit intrigi după ce a organizat o ședință foto

Un fotograf indian a stârnit controversă în India, după ce a realizat o şedinţă foto într-un autobuz. Nu a fost vorba despre nişte fotografii normale ci unele speciale. Modele au recreat practic ideea unei femei agresate sexual

Vezi și

Un fotograf indian a stârnit controversă în India, după ce a realizat o şedinţă foto într-un autobuz. Nu a fost vorba despre nişte fotografii normale ci unele speciale. Modele au recreat practic ideea unei femei agresate sexual.

Unii ar face orice pentru celebritate. Dar fotograful din Mumbai a depăşit orice limită, spun mulţi. A convins fotomodelele să pozeze într-un autobuz şi să reconstituie un atac sexual. Opinia publică este revoltată. În stare de şoc sunt şi părinţii unei fete violată în urmă cu 2 ani, chiar într-un autobuz în India.

Violul în grup de la acea vreme a scos oamenii în stradă. A fost un act atât de oribil că nu are justificare. Dar ca un fotograf celebru din Mumbai să facă o şedinţă foto şi să determine modelele să reitereze acel act doar pentru bani mi se pare că e doar publicitate ieftină.

Patru din cei șase agresori au fost condamnaţi la moarte. Fotograful controversat a declarat într-un comunicat că nu a vrut să facă rău ci doar să aducă în lumina reflectoarelor realităţile sumbre ale Indiei, fără să facă referire la vreun incident anume

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un fotograf indian a stârnit intrigi după ce a organizat o ședință foto