Antena Meniu Search
x

Un individ a împușcat un bătrân și a transmis execuția LIVE pe Facebook! Americanul spune că a mai ucis 13 oameni!

O masivă operațiune a poliției americane a fost declanșată în Cleveland, unde un individ a transmis LIVE pe Facebook momentul când a executat un bătrân de 78 de ani. Ucigașul, care a fugit, a susținut că a împușcat alte 13 victime.

O masivă operațiune a poliției americane a fost declanșată în Cleveland, unde un individ a transmis LIVE pe Facebook momentul când a executat un bătrân de 74 de ani. Ucigașul, care a fugit, a susținut că a împușcat alte 13 victime.

Incidentul sângeros a avut loc în după-amiaza primei zile de Paște. Bărbatul, pe numele său Steve Stevenson, 37 de ani, a început să transmită live pe Facebook, spunând că e în căutarea unei persoane pe care vrea să o omoare.

A oprit mașina în dreptul unui bătrân care mergea pe trotuar. Stevenson a dat vina pe iubita lui, spunând victimei că din cauza ei trebuie să comită fapta pe care o avea în plan. El a cerut bătrânului să repete numele ei, înainte de a-l împușca.

GALERIE FOTO: Individ căutat de poliția din Cleveland, după ce a transmis LIVE pe Facebook când a împușcat un bătrân

”Ea este motivul pentru care ție ți se va întâmpla asta!”, este auzit individul spunând, în transmisia LIVE de pe Facebook.

În următoarele secunde, el e văzut scoțând un pistol, pe care l-a îndreptat asupra bătrânului, care, speriat, începe să agite punga pe care o ținea în mână. Fără milă, însă, individul a tras. Victima s-a prăbușit fără suflare, plină de sânge.

Bătrânul se numea Robert Goodwin și avea 74 de ani. Un reporter al unei televiziuni americane a luat un interviu sfâșietor unui bărbat și unei femei care susțineau că e tatăl lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stevenson s-a urcat în mașină și a fugit. Contul său de Facebook a fost suspendat, însă înregistrarea transmisiunii sale video circulă deja pe Internet.

Pe Facebook, într-o altă postare, înainte de a face transmisia în direct, ucigașul spunea că a ucis alte 13 persoane. Bătrânul ar fi fost cea de-a 14-a victimă.

O masivă operațiune a poliției a fost declanșată în Cleveland. Oamenii legii spun că verifică dacă întâmplarea e adevărată și dacă individul a comis și alte crime, așa cum a susținut.

Pentru polițiști, e o luptă și cu timpul, pentru că Stevenson a amenințat că va executa și alți oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un individ a împușcat un bătrân și a transmis execuția LIVE pe Facebook! Americanul spune că a mai ucis 13 oameni!