Antena Meniu Search
x

Un liceean rus a înjunghiat mai mulţi colegi cu un cuţit, apoi i-a dat foc unei profesoare. Elevii s-au salvat sărind pe geam, de la etaj (video)

Un liceean rus a înjunghiat mai mulţi colegi cu un cuţit, apoi i-a dat foc unei profesoare. Elevii s-au salvat sărind pe geam, de la etaj.

Un liceean rus a înjunghiat mai mulţi colegi cu un cuţit, apoi i-a dat foc unei profesoare. Elevii s-au salvat sărind pe geam, de la etaj. Au fost înregistrate patru victime, iar liceeanul a fost arestat.

ArtIom Tagirov, 17 ani, elev la Liceul nr. 1 din Sterlitamak, republica Bashkortostan, şia atacat elevii de clasă cu un cuţit şi a reuşit să rănească doi dintre ei. Apoi a înjunghiat-o pe profesoara aflată în acel moment la oră, după care a fugit pe coridor.

Acolo a stropit-o cu o substanţă inflamabilă pe profesoara sa de informatică, o femeie de 29 de ani, căreia i-a dar foc. Adolescentul s-a întors apoi în clasă şi a incendiat uşa, colegii săi sărind pe geam pentru a se salva.

Anchetatorii l-au arestat pe agresor şi au descoperit că acesta posta pe pagina sa de socializare ameninţări criminale şi poze cu el alături de însemne naziste. Înt-run mesaj ar fi scris: "trebuie să moară cât mai mulţi."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un liceean rus a înjunghiat mai mulţi colegi cu un cuţit, apoi i-a dat foc unei profesoare. Elevii s-au salvat sărind pe geam, de la etaj (video)