Antena Meniu Search
x

Un martor povesteşte de ce s-a urcat Paul Walker în Porsche-ul care l-a omorât!

Soarta i-a fost potrivnică lui Paul Walker în ziua accidentului. Actorul nu s-ar fi urcat nici un moment în acea maşină dacă un angajat al său n-ar fi încercat, fără succes, să parcheze Porsche-ul!

Paul Walker nu ar fi fost în Porsche-ul Carrera GT, în valoare de 500.000 de dolari, dacă un angajat nu ar fi încercat în mod repetat să parcheze puternicul automobil. 

Acesta a încercat să parcheze maşina de patru ori, dar nu a putut manevra puternicul autoturism, aşa că prietenul lui Walker, Roger Rodas, a trecut la volan pentru a-l ajuta pe acesta să parcheze. 

Înainte ca Rodas să parcheze maşina, Paul Walker s-a urcat pe locul pasagerului şi cei doi au decis să facă o tură cu autoturismul în împrejurimi, relatează Daily Mail. 

Cei doi plecaseră de doar un minut, apoi s-au lovit de stâlp, iar maşina a fost cuprinsă de flăcări. Prietenii şi familia, inclusiv băieţelul de opt ani al lui Roger Rodas, erau la numai câteva sute de metri distanţă de locul accidentului, la evenimentul caritabil din Valencia, California. 

Fiul lui Rodas a ajuns la locul accidentului, însoţit de un participant la evenimentul caritabil, iar martorii susţin că el ar fi încercat să-şi scoată tatăl din automobil. 

"Tatăl meu, tatăl meu e mort", a urlat băieţelul, conform lui Eduardo Luna, patronul unui magazin aflat în apropierea accidentului. 

"Unul dintre angajaţii mei, Urbin Garcia, l-a văzut pe acel băiat care lucrează la compania lui Walker şi a lui Rodas încercând să parcheze Porsche-ul. Trebuia să urce autoturismul pe o rampă, dar nu reuşea deoarece cutia de viteze e manuală, iar motorul este foarte puternic, deci greu de controlat. Roger Rodas i-a spus băiatului să se dea jos şi să-l lase pe el să o parcheze. Atunci Paul Walker s-a urcat pe locul pasagerului. Ei au plecat încet din parcare pentru că erau mulţi oameni la acel eveniment caritabil, toţi cu maşini foarte puternice", a povestit Eduardo Luna pentru Daily Mail. 

"Eram cu soţia mea şi am auzit o bubuitură puternică, urmată de o explozie. Toţi s-au suit în maşini şi au mers la locul accidentului să vadă ce s-a întâmplat, dar când au ajuns Porsche-ul era în flăcări. Apoi a explodat, flăcările erau foarte, foarte mari!", a continuat Luna. 

"Fiul lui Roger era acolo şi era disperat. Ştia că tatăl său era în acea maşină, a început să ţipe!", a încheiat Luna. 

Foto: DailyMail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un martor povesteşte de ce s-a urcat Paul Walker în Porsche-ul care l-a omorât!