Antena Meniu Search
x

Un monolit misterios a apărut din senin în Las Vegas. Localnicii nu mai sunt impresionaţi, poliţia cere ajutorul internetului

Apariţie învăluită în mister în Statele Unite. Un monolit a apărut într-un deşert de lângă Las Vegas. Obiectul seamănă cu cele care au apărut şi dispărut în mod inexplicabil în 2020.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 09:30

Structura metalică şi strălucitoare a fost zărită de un ofiţer al Poliției locale. Oamenii din zonă spun că sunt obişnuiţi cu astfel de fenomene şi că nimic nu îi mai sperie. În 2020, doi astfel de monoliţi au apărut în mijlocul deşertului în Utah şi au dispărut după câteva zile.

Acum câteva luni, un turist din Țara Galilor a filmat un monolit asemănător unui "OZN" în vârful unui deal, la graniţa cu Anglia. Acum patru ani, două astfel de obiecte misterioase şi-au făcut apariţia şi la noi, pe plaja Vadu din Constanta, şi la Piatra Neamţ.

Misterul monoliţilor, nerezolvat

Vezi și

Poliţia anunţă că lasă ”Internetul să lucreze la acest mister”, evocând entuziasmul care a cuprins reţele de socializare în 2020, când două astfel de obiecte au apărut în mijlocul deşertului în statul vecin, Utah, apoi au dispărut după câteva zile.

Incidentele misterioase păreau că s-au încheiat în noiembrie 2020 cu o apariţie pe insula Wight, însă un artist local a revendicat până la urmă această imitaţie. O nouă apariţie a fost înregistrată în 2021 în Canada, iar în martie pe un deal în Ţara Galilor.

Provenienţa primilor ”monoliţi”, la fel ca această nouă ”apariţie” în SUA, rămâne în continuare un mister în rândul publicului şi continuă să fie un subiect de fascinaţie pe Internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Stiri externe » Un monolit misterios a apărut din senin în Las Vegas. Localnicii nu mai sunt impresionaţi, poliţia cere ajutorul internetului