Antena Meniu Search
x

Un mort şi trei răniţi în Franţa, în urma unui atac armat

O tânără a fost ucisă, iar alte trei persoane rănite, dintre care două grav, sâmbătă seara, la Woippy, în apropiere de Metz (nord-est), după ce un bărbat în stare de ebrietate a deschis focul asupra trecătorilor, dar a fost reţinut

O tânără a fost ucisă, iar alte trei persoane rănite, dintre care două grav, sâmbătă seara, la Woippy, în apropiere de Metz (nord-est), după ce un bărbat în stare de ebrietate a deschis focul asupra trecătorilor, dar a fost reţinut. 

Potrivit Mediafax, bărbatul avea asupra sa o armă de calibrul 9 milimetri şi a deschis focul către ora locală 22.00 (23.00, ora României), pe o stradă dintr-un cartier sensibil din Woippy, la nord de Metz, a precizat o sursă din cadrul poliţiei, confirmând informaţii publicate de publicaţia Le Républicain Lorrain pe site. Bărbatul, prezentat ca "un atactor nebun în stare de ebrietate" de către această sursă, a tras mai multe focuri de armă.

O tânără în vârstă de 25 de ani a decedat pe loc, în timp ce altă victimă, un bărbat în vârstă de 30 de ani, atins de un glonţ la nivelul capului, se afla între viaţă şi moarte. El a fost evacuat de către salvatori, iar pronosticul vital îi era angajat, a precizat o sursă din cadrul poliţiei. Potrivit primilor martori audiaţi, femeia ucisă şi bărbatul grav rănit la cap făceau parte dintr-o frăţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un mort şi trei răniţi în Franţa, în urma unui atac armat