Antena Meniu Search
x

Video Un nigerian a venit la nunta unui prieten cu 6 iubite, toate gravide: "Ne trăim viața"

Un playboy nigerian a făcut senzație la o nuntă după ce a venit la braț cu șase tinere gravide. Iar, ca surpriza să fie completă, bărbatul - un cunoscut patron de club de noapte - a ținut să precizeze că este tatăl tuturor copiilor.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.11.2020, 10:30

Un nigerian a venit la nunta prietenului cu 6 femei gravide: "Ne trăim viața"
Mike Eze-Nwalie Nwogu, supranumit Pretty Mike - prettymikeoflagos via Instagram
  • Nwogu are o situație financiară bună și nu prea se sfiește să o arate
  • Deși are șase iubite, toate gravide, plănuiește să se însoare în curând

Mike Eze-Nwalie Nwogu, cunoscut sub numele de Pretty Mike, și-a făcut intrarea în stil mare la nunta celui mai bun prieten. Așa că și-a înșirat iubitele, toate gravide, și le-a adus la petrecere. 

"PM și cele șase mămici... nu e un truc, ne trăim viața", a scris pe Instagram bărbatul, care se descrie drept antreprenor, comediant, director de marketing, specialist în viața de noapte, ambasador al tineretului, filantrop și activist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca să nu discrimineze între cele șase femei, toate aproape de momentul nașterii, Pretty Mike a ținut ca acestea să se îmbrace în gri, în timp ce el a preferat un costum roz, la care a asortat un pereche de pantofi negri și o bluză bej cu guler lung.

Mai mult, Nwogu le-a alintat pe cele șase, pe rând, cu săruturi și mângâieri, dovadă a prețuirii.

Desigur, comentariile au fost dintre cele mai diverse. În timp ce unii l-au lăudat pentru atitudinea extravagantă și numai, alții nu prea au apreciat faptul că s-a pus în centrul atenției, chiar la nunta prietenului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un nigerian a venit la nunta unui prieten cu 6 iubite, toate gravide: "Ne trăim viața"