Antena Meniu Search
x

Un norocos a câştigat 1 miliard de dolari la loterie, doar că momentan nu şi-a revendicat premiul. Compania a confirmat câştigul

Jackpotul de 1 miliard de dolari Mega Millions are un câștigător, a anunţat compania, iar şansele de a câștiga al treilea cel mai mare jackpot din istoria SUA au fost de 1 la 302.575.350.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.01.2021, 16:17

Jackpot de 1 miliard de dolari, câştigat în SUA - observatornews.ro

Premiul nu a fost revendicat, dar biletul a fost confirmat câştigător

Un norocos jucător de loterie din Michigan a câștigat vineri seara 1 miliard de dolari. Potrivit organizatorilor, jackpotul Mega Millions de vineri a fost unul dintre cele mai valoroase jackpoturi de loterie din toate timpurile, scrie nbcnews.com.

Un bilet corespundea tuturor celor șase numere - 4, 26, 42, 50, 60 și 24 - necesare pentru a câștiga premiul estimat la 1 miliard de dolari, potrivit Mega Millions.

Câștigătorul, care urmează să fie identificat, poate alege între plăți pe termen lung sau o sumă forfetară de 739,6 milioane USD înainte de impozite.

Este al treilea cel mai mare jackpot de loto din 2016. Jackpotul record Powerball, de 1,586 miliarde de dolari, a fost acordat pentru trei persoane din Tennessee, Florida și California, care au avut fiecare numărul câștigător în 2016.

Cel mai mare câștigător de jackpot unic a atins cifrele Mega Millions pentru 1,537 miliarde de dolari sfârșitul anului 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un norocos a câştigat 1 miliard de dolari la loterie, doar că momentan nu şi-a revendicat premiul. Compania a confirmat câştigul