Antena Meniu Search
x

Un nou furt la Festivalul de la Cannes: un colier in valoare de doua milioane de euro

Actuala editie a Festivalului de la Cannes va ramane in amintire nu doar prin filmele prezentate ci si din cauza furturilor de bijuterii pe care le-a prilejuit

Vezi și

Casa elvetiana de bijuterii De Grisogono a sarbatorit, marti seara, 20 de ani de existenta printr-o mare petrecere, la un hotel de lux de pe Coasta de Azur. Sharon Stone, Paris Hilton, Leonardo di Caprio au fost doar cateva din celebritatile prezente. Distractia a durat toata noaptea, dar dimineata a adus o surpriza neplacuta: o pretioasa bijuterie lipsea din colectia prezentata invitatilor.

Colierul avea 19 diamante albe, tot atatea galbene si cateva smaralde si diamante brune. El fusese depozitat, dupa prezentare, intr-o camera care ar fi trebuit sa fie pe deplin sigura, mai ales ca era bine pazita.

Politia cauta indicii in inregistrarile camerelor de supraveghere. Deocamdata, nu s-a dat nici de urma hotilor care au sustras, saptamana trecuta, mai multe coliere, inele, cercei si bratari dintr-un hotel din Cannes. Bijuteriile, evaluate la un milion de euro, erau create de casa Chopard, care realizeaza si trofeele Palme d'Or si urmau sa fie imprumutate unor vedete, pentru a le purta pe covorul rosu. Pana atunci, erau adapostite in seiful unei camere, iar hotii le-au luat cu seif cu tot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un nou furt la Festivalul de la Cannes: un colier in valoare de doua milioane de euro