Antena Meniu Search
x

Un pasager dintr-un avion a amenintat ca i-a otravit pe toti calatorii

A fost haos intr-un avion care a aterizat pe un aeroport din orasul american New Jersey. In timpul zborului, un pasager a strigat in gura mare ca a otravit pe toata lumea din aeronava.

Vezi și

Ceilalti pasageri nu au stau pe ganduri si l-au imbobilizat, iar la aerizare, barbatul a fost escortat in catuse de politie.

Trebuia sa fie un zbor linistit de la Hong Kong pana in New Jersey, Statele Unite. Si pana la un punct a fost. Un barbat a anuntat, insa ,din senin, ca a otravit pe toata lumea din avion si nu s-a oprit aici.

“El spunea ca lucreaza pentru ambasada americana din Abu Dhabi si ca a fost retinut de CIA si transferat. Spunea ca viata lui e in pericol si tot repeta acest lucru tot mai tare”, a declarat unul dintre pasageri.

Asa ca pasagerii au luat hotararea sa-l imobilizeze inainte ca totul sa ia o turnura tragica. La aterizare, barbatul a fost preluat de politie si dus direct cu ambulanta la un spital pentru o evaluare psihiatrica.

In ultima vreme, tot mai multe curse aeriene americane s-au confruntat cu pasageri turbulenti. Ultimul incident a fost acum doua zile, cand un avion a aterizezat sub paza pe aeroportul din Denver, dupa ce un pasager a declarat ca are in rucsac o bomba. Alarma s-a dovedit a fi falsa. Sperietura prin care au trecut oamenii a fost, insa, una cat se poate de adevarata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un pasager dintr-un avion a amenintat ca i-a otravit pe toti calatorii