Antena Meniu Search
x

Un pianist a obţinut recunoaşterea publicului abia la 93 de ani

A iubit pianul încă de copil, dar a obţinut recunoaşterea publicului abia la 93 de ani. Este, pe scurt, povestea unui american care a devenit celebru pe Internet cu recitalurile sale pianistice.

Vezi și

 A iubit pianul încă de copil, dar a obţinut recunoaşterea publicului abia la. 93 de ani. Este, pe scurt, povestea unui american care a devenit celebru pe Internet cu recitalurile sale pianistice. Aproape 2 milioane de oameni au urmărit filmuleţele pe care pianistul veteran le distribuie. O reacţie neaşteptată care i-a umplut sufletul de bucurie.

Wally Krauss are 93 de ani de viaţă şi 82 de când cântă la pian. Când a descoperit farmecul acestui instrument, i s-a dedicat în totalitate. Nu a avut şansa de a-şi transforma pasiunea în profesie. Dar să cânte la pian a devenit bucuria lui cea mai mare.

Fiul lui Wally a avut ideea ca de talentul tatălui său să se bucure cât mai mulţi oameni. I-a făcut bătrânului un cont pe Youtube şi a început să posteze micile recitaluri. Reacţia a fost neaşteptată. Contul are 14 mii de abonaţi, iar cele 300 de filmuleţe au 1,7 milioane de vizionări. Pianistul de 93 de ani a devenit un fenomen online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un pianist a obţinut recunoaşterea publicului abia la 93 de ani