Video

Un poliţist american a omorât câinele de trei ani al unui băieţel, pentru că a lătrat la el

De Larisa Andreescu.
Publicat: 17.11.2020, 17:10.
Actualizat: 17.11.2020, 17:21

Un câine din rasa fox terrier a fost împuşcat, după ce un poliţist ajuns din greşeală la adresa greşită, a fost lătrat de patruped. Ofiţerul s-a simţit atacat şi l-a omorât instantaneu.

Băieţelul şi câinele său

Un poliţist american a omorât câinele unui băieţel, pentru că a lătrat la el

Facebook/Chris Coiner

O familie din Arkansas este furioasă după ce un poliţist a împușcat câinele băieţelului lor. Bărbatul greşise drumul în timp ce efetua un control al unei persoane acuzate de abuz sexual, apoi, de nervi a împuşcat patrupedul care lătra la el.

Incidentul s-a produs luni, 9 noiembrie, în Greenbrier, Arkansas.

Poliţistul, identificat ca James Freeman, a mers să verifice o persoană acuzată de abuz sexual şi a ajuns în faţa unei case din Autumn Hills Rd. Cu toate acestea, locuinţa pe care trebuia să o viziteze era cu două uși mai jos.

În timp ce Freeman cobora din mașină, câinele, o corcitură de terrier în vârstă de trei ani, Clide - a început să latre la el, potrivit Daily Mail. A tras un singur foc, uomorând patrupedul instantaneu.

Un videoclip realizat de proprietarul lui Clide, Chris Coiner, îl arată pe anchetator, care, fără nicio emoţie, nicio remuşcare, se întoarce la maşină pentru a-şi continua activitatea.

Stăpânul câinelui nu îşi poate ascunde furia după ce propriul câine a fost omorât fără să-l fi atacat pe ofiţer şi i-a cerut imediat acestuia să plece de pe proprietatea sa din moment ce ajunsese la o adresă greşită.

„Mi-ai împușcat și ucis câinele, nenorocitule”, a țipat Coiner către Freeman, continuând să îl filmeze pe bărbat, dar şi trupul câinelui, care zăcea nemişcat, în timp ce o femeie cade în genunchi şi începe să plângă lângă patrupedul rămas fără viaţă.

"Ieși de pe proprietatea mea, pleacă acum!"

Bărbatul a declarat că întreaga întâmplare a avut loc atunci când copiii săi se întorceau acasă de la şcoală.

„Eram orbit de furie și lui nici măcar nu-i păsa. Nu a încercat să se îndepărteze de el, nu a încercat să se întoarcă în maşină, tot ce a făcut a fost să împuște câinele pentru că lătra la el. Fiica mea era la uşă şi a văzut că era cineva pe alee. Iubita mea a urmărit pe fereastră, câinele nu-l ataca, câinele latra în curtea mea, în proprietate privată."

Biroul șerifului din județul Faulkner revizuiește incidentul, dar nu luat încă măsuri în privinţa poliţistului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.