Antena Meniu Search
x

Un prezentator BBC a ajuns la spital după ce s-a lovit cu capul de uşa unui hotel. VIDEO

Dan Walker, un cunoscut om de televiziune, realizator al BBC a fost protagonistul unui incident bizar, despre care el însuşi a ales să povestească.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 17:08

Realizatorul a povestit întreaga ispravă pe internet
Realizatorul a povestit întreaga ispravă pe internet

Într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, starul britanic povesteşte despre un incident petrecut în luna septembrie, atunci când a fost transportat de urgenţă la spital upă ce s-a lovit cu capul de geamul uşii unui hotel, potrivit The Sun.

Realizatorul în vârstă de 44 de ani a fost imediat transportat la spital, acolo unde medicii au efectuat cu Computer Tomograf, at fiind faptul că rana a fost una cât se poate de serioasă.

În imagini se observă cum britanicul aleargă spre uşa hotelului şi din neatenţie nu observă că aceasta era închisă, moment în care se izbeşte de aceasta, apoi cade la pământ. "Acesta a fost incidentul care a condus la o internare în spital în luna septembrie! Personalul de la hotel a fost grozav și le mulţumesc.  Mi-am lăsat portofelul în taxi, dar am ignorat complet panoul masiv de sticlă din drum în timp ce fugeam afară înainte ca mașina să plece”, a povestit realizatorul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un prezentator BBC a ajuns la spital după ce s-a lovit cu capul de uşa unui hotel. VIDEO