Antena Meniu Search
x

Un pugilist din Bacău a fost lovit de noroc, în Las Vegas

Un tânăr din Bacău şi-a aşezat Las Vegasul la picioare şi promite să devină următorul campion mondial la box. Ronald Gavril trăieşte visul american după ce a fost remarcat în ring de echipa lui Floyd Maywather.

Vezi și

Un tânăr din Bacău şi-a aşezat Las Vegasul la picioare şi promite să devină următorul campion mondial la box. Ronald Gavril trăieşte visul american după ce a fost remarcat în ring de echipa lui Floyd Maywather. 

Orizontul colorat din miezul deşertului îl face pe Roland să se-ntrebe dacă trăieşte un miraj sau se întâmplă în realitate. Din marginea Bacăului, a ajuns, acum doi ani, în lumina reflectoarelor din Las Vegas.

I se spune Fiorul. A căpătat numele de la antrenorul lui din Los Angeles, care l-a văzut punându-şi la pământ adversarul după două minute, în cel dintâi meci la profesionişti.

Are mentalitatea de prădător. Dacă te loveşte şi te clatini, lupta e gata!

Aşa s-a remarcat Ronald în cea mai căutată sală de box din lume. imagini Reuters Clubul lui Floyd Money Mayweather, un pugilist neînvins, talentat şi excentric. Aici îl antrenează, de mai bine de doi ani, Eddie Mustafa, fost campion mondial.

Nimic nu e simplu în box. Dupa 11 victorii consecutive în America, Ronald a suferit, în luna martie, prima înfrângere. A pierdut la puncte un meci de victoria căruia era sigur.

O junglă de miliarde de dolari. Industria boxului generează un profit de sute de milioane, la o singură întâlnire de top. Meciul secolului, cum e supranumită confruntarea dintre Floyd Mayweather şi Manny Paquiao din 2 mai, îi va îmbogăţi pe oponenţi cu 400 de milioane de dolari. Pentru că, în America, boxul e, de multă vreme, o cultură.

Ronald ar fi cel de-al cincilea, Acum, e în "echipa banilor". Care pariază totul pe sportivul venit doar cu talentul său, tocmai din România.

Cu paşi siguri, Roland "The Thrill" Gavril se îndreaptă spre victorie. Pe data de 30 aprilie va înfrunta alt opponent. Românul mai are un vis. După ce câştigă titlul, vrea să îl pună în joc la Bucureşti, ca să vadă şi greii boxului ce ţară frumoasă avem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un pugilist din Bacău a fost lovit de noroc, în Las Vegas