Antena Meniu Search
x

Un român a ars de viu în Italia, lângă Roma. "Când am văzut flăcările, am crezut că cineva arde o vrăjitoare!"

Un român de 77 de ani a murit ars de viu, duminică seară, în Italia, după ce baraca unde locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Un român de 77 de ani a murit ars de viu, duminică seară, în Italia, după ce baraca unde locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Presa din Peninsulă scrie că adăpostul pe care Traian îl împărţea cu un alt bărbat a luat foc de la o butelie cu care cei doi se încălzeau.

Amicul românului a reuşit să iasă din flăcări. Din nefericire, însă, Traian, care suferea de o invaliditate la picioare, nu a reuşit să fugă la timp şi a murit carbonizat. 

Salvatorii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru român.

"Când am văzut flăcările, am crezut că cineva arde vrăjitoarea!"

Alarma a fost dată de localnici, care au sărbătorit ieri „Epifania”, care calendaristic corespunde cu „Boboteaza” de la noi. În această zi este comemorată vizita solemnă a Regilor Magi - adorarea magilor - care vin cu daruri la pruncul sfânt.

"Când am văzut flăcările, am crezut că cineva arde vrăjitoarea. Apoi am realizat că este vorba despre o baracă. Îl ştiam pe bietul om. Mergea mereu sprijinindu-se în două beţe pentru că avea probleme cu picioarele", a declarat un martor, potrivit latinaoggi.eu.

Tragedia a avut loc puţin după ora 18.00, baraca românului aflându-se între Via dei Volsci şi Via dei Romani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Un român a ars de viu în Italia, lângă Roma. "Când am văzut flăcările, am crezut că cineva arde o vrăjitoare!"