Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român a condus 15 km în direcţia greşită, pe autostradă, în Franţa şi a făcut accident: "Ceilalţi erau pe contrasens!"

Un român a condus 15 km în direcţia greşită, pe autostradă, în Franţa şi a făcut accident: "Ceilalţi erau pe contrasens!", a spus el râzând în faţa jduecătorului. Românul va sta doi ani la închisoare, maşina pe care o conducea fiind furată.

de Cosmin Stăniloiu

la 17.01.2020 , 08:18

Român pe contrasens Un român a condus 15 km în direcţia greşită, pe autostradă, în Franţa şi a făcut accident: "Ceilalţi erau pe contrasens!" - Facebook

Un român a condus 15 km în direcţia greşită, pe autostradă, în Franţa şi a făcut accident: "Ceilalţi erau pe contrasens!", a spus el râzând în faţa jduecătorului. Românul va sta doi ani la închisoare, maşina pe care o conducea fiind furată.

Un român a fost judecat și condamnat într-o înfățișare imediată, miercuri, 15 ianuarie, pentru că a condus 15 km pe contrasens RN147, în apropiere de Poitiers. Conducea o mașină furată, cu fiul său de 14 ani la bord, era în posesia drogurilor și a provocat un accident.

Poate că ar fi trecut neobservat dacă nu ar fi condus 15 km în direcția greșită. Românul în vârstă de 40 de ani a fost condamnat la doi ani de închisoare și o amendă de 100 de euro, miercuri, 15 ianuarie. La doar două zile după ce fusese arestat.

Articolul continuă după reclamă

Luni, pe 13 ianuarie, românul, care trăieşte la Nantes, a ocolit Poitiers pe RN147, către Lyon, cu fiul său de 14 ani la bordul unei mașini furate, scrie ouest-france.fr.

Pe acelaşi subiect

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile arată sedanul Renault intrând greşit pe autostradă la ora 16:15, pe ploaie și fiind aproape să lovească un BMW, după câţiva km.

Șoferul acestuia din urmă a evitat impactul, dar apoi a pierdut controlul vehiculului său. El a suferit de mai multe traumatisme.

"Nu eu eram cel care conducea într-o direcție greșită, ci celălalt șofer!", a spus românul în faţa judecătorului, râzând. Mai mult, scrie lanouvellerepublique.fr, românul a reuşit în acea zi să fie surprins cu viteză excesivă de patru ori. A parcurs o distanţă care în mod normal e tranzitată în 45 de minute în doar 23 de minute.

Iar în maşina lui poliţiştii au mai găsit şi o sticluţă cu cocaină, despre care a spu că era cadou pentru un cunoscut. Iar maşina furată "e a unui prieten pe care îl ştiu de vreo doi ani, dar i-am uitat numele."

Condamnat la 2 ani de închisoare şi 100 de euro amendă, românul a anunţat că va face apel.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Un român a condus 15 km în direcţia greşită, pe autostradă, în Franţa şi a făcut accident: "Ceilalţi erau pe contrasens!"