Antena Meniu Search
x

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie. Anchetatorii îl consideră un infractor extrem de periculos

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie, fiind considerat un infractor extrem de periculos. Bărbatul a pierdut apelul şi va începe ex

Marian Avram a fost condamnat pe viaţă, în Marea Britanie

Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie, fiind considerat un infractor extrem de periculos. Bărbatul a pierdut apelul şi va începe executarea sentinţei.

Marian Avram, 33 de ani, rezident în Hatfield, a atacat, imobilizat şi a încercat apoi să violeze o femeie, pe 28 ianuarie. A târt-o în nişte tufişuri pe marginea drumului şi a încercat apoi să facă sex cu ea, dar doi trecători au auzit zgomote şi l-au speriat.

Femeia agresată a fugit, iar după câteva zile poliţiştii britanici l-au prins pe Avram. Pe 4 august acesta a primit sentinţa de închisoare pe viaţă, confirmată acum de o Curte de Apel.

Bărbatul va putea fi eliberat condiţionat după executarea a 8 ani şi 50 de zile din pedeapsă, dacă va convinge o comisie specială că nu mai e un pericol, aşa cum e considerat în acest moment. Dar chiar şi dacă va fi eliberat condiţionat, el va fi imediat deportat în România.

Şi asta deoarece are de efectuat o condamnare de 5 ani pentru exact aceleaşi fapte ca şi în Marea Britanie. Şi în ţară a fost prins după o tentativă de viol, dar a reuşit să fugă în timpul cercetărilor şi a ajuns în Anglia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un român a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Marea Britanie. Anchetatorii îl consideră un infractor extrem de periculos