Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român a murit în Malta, strivit de un copac. Soţia lui e în stare gravă, la spital

Un român a murit n Malta, strivit de un copac. Soţia sa e în stare gravă la spital. Cei doi sunt victimele unei furtuni puternice care s-a abătut asupra insulei

de Redactia Observator

la 10.02.2018 , 19:14

Un român a murit n Malta, strivit de un copac. Soţia sa e în stare gravă la spital. Cei doi sunt victimele unei furtuni puternice care s-a abătut asupra insulei din Mediterana.

Update ora 18:00 - Ministerul Afacerilor Externe anunță că starea tinerei de 32 de ani, care a fost rănită după ce un copac a căzut pe maşina în care se afla este stabilă.

"Potrivit datelor obţinute de către reprezentanţii oficiului consular de la Catania, un cetăţean român a decedat şi altul a fost rănit. Persoana rănită a fost transportată la o unitate medicală din zonă, starea de sănătate a acesteia fiind stabilă. Reprezentanţii oficiului consular au luat legătura, în regim de urgenţă, cu cetăţeanul român spitalizat. Acesta a precizat faptul că starea sa de sănătate este stabilă şi că membrii de familie au fost informaţi cu privire la acest incident", a anunțat MAE.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi români locuiau în oraşul Mosta, un oraş din regiunea nordică a Maltei.

Pe acelaşi subiect

Un copac a căzut peste o furgonetă care îi transporta, pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Malta, din districtul Mriehel, a adăugat poliţia. Drumul, care duce spre oraşul Rabat, din centrul insulei, a fost închis după accident.

Românul în vârstă de 38 de ani conducea autoturismul şi copacul a strivit plafonul în dreptul şoferului. Soţia sa, 32 de ani, e în stare gravă la spital.

Vânturile puternice şi ploile torenţiale au lovit Malta, inundând drumurile, după luni în care nivelul precipitaţiilor a fost cu mult sub medie. 

Poliţia şi departamentul de protecţie civilă au recomandat şoferilor să evite deplasările, cu excepţia situaţiilor urgente.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri externe » Un român a murit în Malta, strivit de un copac. Soţia lui e în stare gravă, la spital