Antena Meniu Search
x

Un român aflat în Italia l-a confundat pe ministrul Muncii cu un SPP-ist. “Mi-am aprins o ţigară, am dat-o în glume de jurnalist obosit şi nu s-a dat nici el înapoi. Mă miram, serios, cât de amuzanţi şi prietenoşi sunt sepepiştii”

Un jurnalist român care a ajutat victimele cutremurului din Italia l-a confundat pe ministrul Muncii, aflat în vizită în Peninsulă împreună cu premierul, cu un angajat al SPP. “Mă miram, serios, cât de amuzanţi şi prietenoşi sunt sepepiştii. Şi cât de bine gândesc”, a povestit jurnalistul.

Un jurnalist român care a ajutat victimele cutremurului din Italia l-a confundat pe ministrul Muncii, aflat în vizită în Peninsulă împreună cu premierul, cu un angajat al SPP. “Mă miram, serios, cât de amuzanţi şi prietenoşi sunt sepepiştii. Şi cât de bine gândesc”, a povestit jurnalistul.

Sergiu Balaban Duck a participat la întâlnirea premierului cu românii afectaţi de cutremurul din Italia. El a stat la bârfe cu unul dintre românii participanţi, crezând că este vreun SPP-ist. A avut însă o mare surpriză. Iată ce a relatat pe pagina sa de Facebook:

“Cioloş are mâna caldă şi privirea prietenoasă. Atât m-a impresionat ieri. Erau 11 grade, iar mie îmi tremurau şi şosetele. Vreau să văd ce urmează, că promisiuni au fost multe. Şi vreau să cred că şi sincere. Oamenii de acolo, românii necăjiţi, au numărul meu de telefon. Voi fi primul care va şti dacă au fost dezamăgiţi. Voi urmări toată implicarea Guvernului şi Ambasadei în aceste scopuri obligatorii, nu voluntare, de aproape. De aici.

În rest, parcă l-am auzit pe Cioloş zicând ‘..şi eu am locuit într-o ţară străină, ştiu ce înseamnă. Nimeni din România nu m-a îndepărtat din motivul ăsta. Şi voi sunteţi ai României, iar României îi pasă de voi’.

Nu cunosc toţi tehnocraţii. De asta, atunci când ministrul muncii a venit lângă mine, am crezut că-i vreun sepepist. Şi mi-am aprins o ţigară, am dat-o în glume de jurnalist obosit şi nu s-a dat nici el înapoi. Eram singuri, undeva la marginea corturilor. La fel ca în curtea şcolii, într-o pauză de 10 minute, în care bârfeam profesorii şi sistemul. Mă miram, serios, cât de amuzanţi şi prietenoşi sunt sepepiştii. Şi cât de bine gândesc, ce argumente bune au ca să-mi susţină abureala şi nemulţumirea. Abia când a apărut lângă Cioloş şi a fost prezentat, abia atunci mi-am dat seama. Dar nu m-am ruşinat. Mi-a făcut cu ochiul în semn de aprobare şi eu am rânjit, ca unul care s-a prins de semn. Vorbisem numai cu ‘p* mea’. Guvernul e de gaşcă, cel puţin partea asta pe care am cunoscut-o eu. Românesc, sincer, aşa cum îmi place mie şi cum aş vrea să fie tot. Mereu. Dar nu, nu m-am ‘îndrăgostit’ de comportamentul lor. Şi nici n-o să ignor chestii doar de ochi frumoşi, prietenie deschisă şi vocabular bogat”, a scris Sergiu Balaban.

Premierul Dacian Cioloş i-a vizitat, marţi, pe românii internaţi în spital în Italia, în urma cutremurului de săptămâna trecută. Şeful Executivului a declarat că aceştia sunt într-o stare bună şi a anunţat că Executivul va trimite un asistent social în Italia pentru a ajuta victimele să intre cât mai repede în posesia ajutoarelor din partea statului.

Dacian Cioloş a fost însoţit în vizită în Italia de ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru, şi de ambasadorul României la Roma.

11 români au murit la Amatrice, în urma devastatorului cutremur de săptămâna trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Un român aflat în Italia l-a confundat pe ministrul Muncii cu un SPP-ist. “Mi-am aprins o ţigară, am dat-o în glume de jurnalist obosit şi nu s-a dat nici el înapoi. Mă miram, serios, cât de amuzanţi şi prietenoşi sunt sepepiştii”