Antena Meniu Search
x

Un român arestat în Italia după ce şi-a rupt în bătaie iubita şi copilul, s-a sinucis în închisoare

Un român arestat în Italia după ce şi-a rupt în bătaie iubita şi copilul s-a sinucis în închisoare. Bărbatul fusese încarcerat preventiv pe 28 august şi şi-a pus capăt zilelor după o săptămână.

Un român arestat în Italia după ce şi-a rupt în bătaie iubita şi copilul s-a sinucis în închisoare

Un român arestat în Italia după ce şi-a rupt în bătaie iubita şi copilul s-a sinucis în închisoare. Bărbatul fusese încarcerat preventiv pe 28 august şi şi-a pus capăt zilelor după o săptămână.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost dus la închisoarea Borgo San Nicola din Lecce pentru că și-a bătut fosta parteneră și pe fiul lor, care locuiau la doar câțiva pași de casa unde era arestat la domiciliu. 

Era ora 1:30, în noaptea dintre 4 și 5 septembrie, când a avut loc tragedia în secția R2 din închisoarea din Lecce, în timp ce ceilalți deținuți dormeau.

Când agenții penitenciarului au venit în controlul de rutină și au văzut corpul românului agățat de gratii, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Au fost imediat anunțați asistenții sanitari de la 118 care au constat decesul.

Pe acelaşi subiect

În luna martie a acestui an, bărbatul a fost arestat la domiciliu, fiind acuzat de violență în familie, extorcare (i-a cerut partenerei sale să îi dea salariu pe care aceasta îl primise pe munca de îngrijitoare la un cuplu de bătrâni) și violare de domiciliu.

Chiar dacă era arestat la domiciliu, românul ar fi mers în repetate rânduri la casa fostei partenere pentru a face scandal și pentru a o lovi pe aceasta și pe fiul lor.

Când carabinierii au fost chemați pe 28 august la domiciliul femeii, unde bărbatul se prezentase din nou pentru a o agresa, conaționalul nostru a fugit sărind de la balcon și s-a ascuns într-o cisternă nefolosită, adâncă de câțiva metri, din apropiere. 

A fost prins şi dus la închisoare, acolo unde a fost găsit spânzurat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un român arestat în Italia după ce şi-a rupt în bătaie iubita şi copilul, s-a sinucis în închisoare