Antena Meniu Search
x

Un român beat mort a provocat un accident în Austria. Şi-a abandonat camionul, dar un câine polițist i-a luat urma

Un şofer român s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident soldat cu o victimă, în Austria. Imediat după accident, românul, de 40 de ani, a încercat să fugă, însă a fost găsit cu ajutorul unui câine polițist care i-a luat urma.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 15:23

Bărbat la volanul unui camion, pe șosea
Un român beat mort a provocat un accident în Austria. Şi-a abandonat camionul, dar un câine polițist i-a luat urma - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Accidentul s-a produs marți seară, în jurul orei 19:00, într-o intersecție din Wels. Românul, aflat la volanul unui camion, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit o mașină condusă de un șofer de 51 de ani, din districtul Wels-Land, care a ricoșat în indicatorul de semnalizare, scrie nachrichten.at.

În ciuda impactului destul de puternic, românul și-a continuat drumul până la cea mai apropiată benzinărie, unde și-a parcat camionul și a încercat să se ascundă în tufișuri. Planul lui de a scăpa de responsabilitatea accidentului a fost dat peste cap când polițiștii au pornit pe urmele lui cu un câine care i-a ajutat să-l găsească în câmpul din apropierea benzinăriei. 

În camionul românului, polițiștii l-au găsit și pe pasagerul acestuia, un cetățean tot din România.

Pentru că era băut, șoferul român a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal. Șoferul din mașina lovită de român a suferit răni ușoare și a fost spitalizat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român beat mort a provocat un accident în Austria. Şi-a abandonat camionul, dar un câine polițist i-a luat urma