Antena Meniu Search
x

13 români arestaţi în aceeaşi noapte, la Anvers. Unul dintre ei a făcut praf un magazin (video)

13 români au fost arestaţi în aceeaşi noapte, la Anvers. Unul dintre ei a făcut praf un magazin, încercând să scape de poliţiştii care îl urmăreau. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.03.2019, 15:02

13 români arestaţi în Belgia
13 români arestaţi în aceeaşi noapte, la Anvers. Unul dintre ei a făcut praf un magazin (video) - nieuwsblad.be

13 români au fost arestaţi în aceeaşi noapte, la Anvers. Unul dintre ei a făcut praf un magazin, încercând să scape de poliţiştii care îl urmăreau. 

Poliţia belgiană a urmărit mai multe luni un grup de hoţi şi joi spre vineri noaptea a arestat 13 români, acuzaţi de furt de cupru, în Anvers. 

Unul dintre români a fugit de sub escortă, s-a urcat în maşină şi a demarat în viteză. Urmărit de poliţişti, el a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză în vitrina unui magazin de haine din Anvers.

Românul a fost transportat la spital după accident, a primit îngrijiri medicale, rănile sale fiind superficiale, iar apoi a fost dus în arest, scrie nieuwsblad.be.

Cei 13 români sunt în arest preventiv până marţi, când vor apărea în faţa unui judecător din Bruges căruia procurorii îi solicită arestarea preventivă a hoţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » 13 români arestaţi în aceeaşi noapte, la Anvers. Unul dintre ei a făcut praf un magazin (video)