Antena Meniu Search
x

Un român condamnat la 4 ani închisoare în Anglia, după 4 tâlhării în mai puţin de 24 de ore, şi care se sustrăgea executării pedepsei a avut cel mai mare ghinion posibil

Un român condamnat la 4 ani închisoare în Anglia, după ce a comis patru tâlhării într-o singură noapte, şi care se sustrăgea executării pedepsei a avut cel mai

Un român condamnat la 4 ani închisoare în Anglia, după ce a comis patru tâlhării într-o singură noapte, şi care se sustrăgea executării pedepsei a avut cel mai mare ghinion posibil. Tânărul a fost recunoscut pe stradă de un bărbat, după ce poliţia engleză difuzase fotografii cu el pe facebook. Ce a urmat a fost un adevărat coşmar pentru român.

Claudio Roşu nu trăia de multă vreme în Anglia, în această toamnă stabilindu-se la Nottingham, după ce locuise o vreme în Franţa, unde executase o condamnare pentru furt şi violenţe. Românul în vârstă de 23 de ani a încercat să dea lovitura şi peste Canalul Mânecii. Şi a comis 4 tâlhării în mai puţin de 24 de ore.

Pe 9 septembrie, seara, Roşu a lovit o bătrână de 82 de ani şi a jefuit-o, femeia alegîndu-se cu un dinte rupt. În aceeaşi seară, în jurul orei 21, românul a urmărit o femeie de 35 de ani, i-a smuls lănţişorul de aur de la gât, a trântit-o la pâmânt şi a fugit cu geanta ei.

Două ore şi jumătate mai târziu, Claudio a lovit un adolescent de 17 ani şi i-a furat telefonul mobil, pentru ca în ziua următoare, pe 10 septembrie, românul să atace o studentă în University Park Campus, lovind-o şi furându-i geanta şi mobilul. În geantă tânăra avea pasaportul şi 100 de lire.

Pe acelaşi subiect

Poliţia l-a identificat rapid cu ajutorul martorilor şi l-a căutat, pentru că faptele sale, coroborate cu cele din Franţa, de unde fusese eliberat condiţionat, îl trimiteau direct la închisoare. Şi, ghinion, Roşu a fost prins. Dar nu de poliţişti, ci de un zugrav care l-a recunoscut după fotografiile postate pe facebook de poliţişti.

"L-a văzut şi am realizat că el e, am alergat după el, l-am pocnit şi l-am pus la pământ. Am 130 de kg şi nici nu a ştiut ce l-a lovit. Cred că s-a gândit c va fi jefuit, pentru că şi-a scos repede portofelul, să mi-l dea. Dar nu am vrut bani. Am sunat la poliţie şi i-am anunţat că l-am prins.", a povestit Nick Martin, bărbatul care l-a capturat pe hoţul român.

Acesta va fi acum deportat în România, pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român condamnat la 4 ani închisoare în Anglia, după 4 tâlhării în mai puţin de 24 de ore, şi care se sustrăgea executării pedepsei a avut cel mai mare ghinion posibil