Antena Meniu Search
x

Un român din Franţa oferă 50.000 de euro pentru a-şi găsi sora, dispărută în urmă cu aproape 8 ani

Un român din Franţa oferă 50.000 de euro pentru a-şi găsi sora, dispărută în urmă cu aproape 8 ani.

Un român din Franţa oferă 50.000 de euro pentru a-şi găsi sora, dispărută în urmă cu aproape 8 ani. O întreagă provincie franceză a fost împânzită cu anunţuri scrie pe bucăţi mari de pânză în care se anunţă recompensa pentru cine poate oferi orice informaţie care să conducă la găsirea celei dispărute.

Teodora Dorina Marin a dispărut în iulie 2010 în Pirineii Orientali, lângă Perpignan, acolo unde locuia, în apropierea casei fratelui ei, Constantin. Acesta o caută neîncetat de atunci şi e dispus să plătească pentru orice informaţie.

Născută în 1944, femeia suferă de un handicap mental în proporţie de 80%, fratele ei susţinând că acesta a fost provocat de electroşocurile pe care Securitatea comunistă le-a aplicat pentru a o tortura.

Banii de recompensă, 50.000 de euro, sunt strânşi de fapt din alocaţia pe care statul francez o plăteşte femeii, niciodată găsită, dar care e blocată într-un cont. Suma poate fi accesată doar de către bătrână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român din Franţa oferă 50.000 de euro pentru a-şi găsi sora, dispărută în urmă cu aproape 8 ani