Antena Meniu Search
x

Un roman din SUA vrea ca Tamerlan Tarnaev sa fie inmormantat in fosa septica din curtea sa

In timp ce americanii refuza sa-l ingroape pe Tamerlan Tarnaev, unul dintre suspectii in cazul atacului de la maratonul din Boston, un imigrant roman e dispus sa-i asigure locul pentru inhumare.

Vezi și

Nicolae Bacria e dispus ca inmormantarea sa aiba loc pe proprietatea lui din Colorado. Romanul pune niste conditii, care i-au surprins si pe americani.

Romanul locuieste in Longmont, Colorado, unde are o ferma. S-a stabilit acolo imediat dupa ce a emigrat din Romania, in 1989. Nick Bacria crede ca a gasit taramul fagaduintei si nu intelege de ce fratii Tarnaev, autorii atacului de la Boston, au vrut sa faca rau Americii.

A auzit la stiri despre problema inhumarii atentatorului ucis in schimbul de focuri cu politia, Tamerlan Tsarnaev. Pentru ca, de atatea zile, nimeni nu se arata dispus sa-l inmormanteze, Nick Bacria e dispus sa accepte corpul lui Tsarnaev la ferma.

„Asa ca mi-am zis: <De ce n-as face eu ceva? Am un teren>. Singurul loc pe care il merita este o fosa septica. E un loc bun sa iti dormi somnul de veci dupa ce ai facut ceea ce au facut ei”, a declarat Bacria.

Tamerlan Tarnaev si fratele sau, Djohar, sunt suspectati de comiterea atentatului de la maratonul din Boston, pe 15 aprilie. Trei oameni au murit in cele doua explozii si peste 260 au fost raniti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un roman din SUA vrea ca Tamerlan Tarnaev sa fie inmormantat in fosa septica din curtea sa