Antena Meniu Search
x

Un român la bustul gol a călătorit pe suportul de biciclete al unui autocar, în Germania. Plecase de la Berlin spre Hamburg

Un român la bustul gol a călătorit pe suportul de biciclete al unui autocar, în Germania. Plecase de la Berlin spre Hamburg și participanții la trafic s-au îngrozit privindu-l în spatele autocarului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.08.2020, 08:25

Român în Germania
Românul plecase spre Hamburg - Poliția Berlin
  • Poliția l-a reținut pe român, după ce a oprit autocarul în trafic.
  • Era atât de beat încât nu agenții n-au reușit să-i măsoare alcoolemia.

Un român în stare de ebrietate şi la bustul gol a fost reţinut de poliţia germană după ce a fost observat stând pe suportul pentru biciclete din spatele unui autocar, pe o autostradă din apropiere de Berlin, scrie hln.be.

Angajaţii unei societăţi de remorcare de vehicule au remarcat pasagerul clandestin în timp ce autocarul circula pe o autostradă din apropierea aeroportului Berlin-Tegel. Autocarul companiei Flixbus plecase de la Berlin şi se îndrepta către Hamburg, un drum de circa 300 de kilometri.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul era atât de beat încât nici nu au reuşit să-i testeze alcoolemia. Mai mult, el nu avea acte de identitate asupra sa. Poliţiştii au descoperit la comisariat că pasagerul clandestin este un român.

Nu se ştie cât timp el a stat pe acel suport pentru biciclete al autocarului înainte să fie oprit. Dar martorii spun că românul a fost de mai multe ori foarte aproape să cadă de pe scaunul ⁣ său. Maşinile care ajungeau în urma autocarului frânau brusc de teamă să nu-l strivească în cazul în care ar fi căzut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român la bustul gol a călătorit pe suportul de biciclete al unui autocar, în Germania. Plecase de la Berlin spre Hamburg