Antena Meniu Search
x

Un român n-a văzut că se termină autostrada, în Bulgaria, și a accelerat. A căzut de pe pod cu mașina, pe plafon

Un român n-a văzut că se termină autostrada, în Bulgaria, și a accelerat. A căzut de pe pod cu mașina, pe plafon și a pus punct dramatic vacanței în Grecia în care plecase cu familia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.07.2020, 09:36

Accident
Vacanță sfârșită dramatic pentru trei români - marica.bg
  • Trei români au fost victime ale acidentului din Bulgaria.
  • Șoferul a decolat cu mașina de pe autostradă.

O mașină în România a decolat la capătul Autostrăzii Struma, de Blagoevgrad, a trecut printr-o grămadă de nisip, s-a răsturnat pe plafon și a lovit o mașină parcată. Accidentul rutier s-a produs la ora 1, după miezul nopții, luni, scrie marica.bg.

Șoferul autoturismului nu a văzut indicatoarele care anunțau sfârșitul autostrăzii și în loc să coboare pe banda spre drumul național din sensul giratori a continuat să ruleze drept, cu viteză. A trecut peste un pod și a căzut la capătul lui, trecând printr-o grămadă de nisip, apoi a alunecat pe plafon și s-a izbit de o mașină parcată pe un șantier.

Cei trei români din mașină, plecați în vacanță în Grecia, au fost duși la spitalul din Blagoevgrad. O femeie de 44 de ani are pelvisul rupt și a fost transferată la Pirogov. O femeie în vârstă de 70 de ani are o leziune pulmonară, iar soțul ei de 68 de ani a suferit o comoție. Ei au rămas internați în secția de chirurgie a spitalului din Blagoevgrad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un român n-a văzut că se termină autostrada, în Bulgaria, și a accelerat. A căzut de pe pod cu mașina, pe plafon