Antena Meniu Search
x

Un român, patronul unui bar din Germania, a fost aproape omorât în bătaie. Suspectul este un compatriot

Un român a fost găsit plin de sânge, în barul său din orașul german Mannheim. Principalul suspect este un compatriot în vârstă de 34 de ani. Până în prezent, individul nu a fost găsit.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 12:37

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un român în vârstă de 43 de ani a fost găsit plin de sânge și cu răni la nivelul capului, în barul său din orașul german Mannheim. Bărbatul a fost transportat la spital, unde se află în stare gravă, scrie Mannheim24.de.

Incidentul s-a petrecut pe 3 iunie. Doi martori au alertat imediat autoritățile, după ce l-au găsit pe bărbat grav rănit. Potrivit acestora, între victimă și agresor ar fi existat o altercație, în urma căreia patronul barului ar fi fost aproape omorât în bătaie. În prezent, victima este internată la Terapie Intensivă, iar autoritățile îl caută pe făptaș.

Principalul suspect este tot un român, în vârstă de 34  de ani, care, în prezent, este de negăsit. Poliția a lansat un apel către cetățeni pentru orice informație care ar putea duce la capturarea individului. 

Motivul violențelor este încă necunoscut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un român, patronul unui bar din Germania, a fost aproape omorât în bătaie. Suspectul este un compatriot