Antena Meniu Search
x

Un român, printre hoții care l-au jefuit pe fotbalistul Marco Verratti la Ibiza. Prada se ridică la aproape 3 milioane de euro

Marco Verratti, mijlocașul în vârstă de 29 de ani al celor de la Paris Saint-Germain, a avut o vacanță de coșmar la Ibiza, după ce vila unde era cazat împreună cu iubita lui Jessica Aidi a fost spartă de hoți, duminică dimineață. Astăzi, surse din anchetă au declarat pentru AFP că șase persoane, între care un român, au fost arestate în acest caz, iar prada, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, a fost în mare parte recuperată.

de Redactia Observator

la 30.06.2022, 15:13

Un român, printre hoții care l-au jefuit pe fotbalistul Marco Verratti la Ibiza. Prada se ridică la aproape 3 milioane de euro - Profimedia

Şase persoane, între care un român, au fost arestate în cadrul anchetei privind furtul din locuinţa în care era cazat internaţionalul italian Marco Verratti, jucătorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, la Ibiza, au anunţat, joi, surse din anchetă, citate de AFP. Două persoane au fost reţinute în portul din Denia (estul Spaniei), iar alte patru au fost arestate la Malaga (sud), au precizat surse ale poliţiei, fără a oferi alte detalii, relatează Agerpres.

Conform presei spaniole, patru din cei şase suspecţi reţinuţi sunt albanezi, iar ceilalţi sunt un spaniol şi un român, care ar fi constituiţi într-o bandă organizată specializată în furturi. De asemenea, conform presei, poliţia spaniolă a recuperat o mare parte din bunurile furate, estimate la circa 3 milioane euro.

Bunurile lui Verratti au fost furate din casa actualului preşedinte al Real Valladolid, Ronaldo Nazario

Garda civilă spaniolă anunţase marţi că investighează furtul unei mari sume de bani şi al unor bijuterii care aparţineau fotbalistului italian Marco Verratti din casa în care îşi petrece vacanţa la Ibiza.

Potrivit publicaţiei Diario de Ibiza, casa luată în vizor de hoţi este situată în zona Cala Jondal şi aparţine fostului fotbalist brazilian şi actual preşedinte al clubului Real Valladolid, Ronaldo Nazario de Lima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român, printre hoții care l-au jefuit pe fotbalistul Marco Verratti la Ibiza. Prada se ridică la aproape 3 milioane de euro