Antena Meniu Search
x

Un român reţinut, după ce a atacat cu un cutter un turist spaniol, în Paris. Cei doi s-au certat pentru o bicicletă

Un român a fost reţinut la Paris, după ce a atacat cu un cutter un turist spaniol. Cei doi au avut o mică dispută legată de folosirea unei biciclete self-service, pe care şi-o doreau amândoi.

de Monica Palade

la 11.07.2021, 12:00

Un român reţinut, după ce a atacat cu un cutter un turist spaniol, în Paris. Cei doi s-au certat pentru o bicicletă - Shutterstock

Enervat şi aflat în stare de ebrietate, conaţionalulul a scos cutterul şi l-a rănit pe bărbat în zona gâtului. Spaniolul, care era însoţit de prietena sa, a ajuns al spital, iar starea sa este stabilă.

Tentativă de crimă pentru o bicicletă

”A existat o neînţelegere. Se pare că acuzatul şi turistul spaniol au dorit să ia aceeaşi bicicletă. Tensiunea a crescut şi bărbatul a scos un cutter cu care l-a lovit pe turistul spaniol la nivelul gâtului”, precizează Le Fiagaro.

Martorii au intervenit şi l-au imobilizat pe român până la sosirea poliţiştilor. Bărbatul a fost reţinut şi Parchetul din Paris a deschis un dosar pentru ”tentativă de omor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român reţinut, după ce a atacat cu un cutter un turist spaniol, în Paris. Cei doi s-au certat pentru o bicicletă