Antena Meniu Search
x

Video Un român şi-a pierdut un braţ după ce a aruncat în aer un bancomat, în Italia. Complicii l-au abandonat într-o baltă de sânge

Atacul exploziv asupra filialei RivieraBanca din oraşul italian Cattolica s-a terminat prost pentru unul dintre hoţi, care şi-a pierdut unul dintre braţe în urma deflagraţiei. Bărbatul, un român de 36 de ani, a fost abandonat de complici şi găsit de carabinieri într-o baltă de sânge.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.05.2024, 12:56

Echipajele de salvare şi poliţiştii, care au ajuns la fata locului in timp record, l-au gasit pe român intins la pământ şi plin de sange.

Bărbatul de 36 de ani, care locuiește în zona Forlì, continua să țipe de durere și ținea cu mâna stângă ciotul brațului drept, spulberat de explozia unuia dintre dispozitivele folosite în atac.

Potrivit publicaţiei Rimini Today, tânărul a fost transportat de urgenţă la spitalul Bufalini din Cesena, a suferit o operație complicată, însă, din păcate, medicii nu i-au putut salva membrul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Românul a fost arestat sub acuzația de tentativă de furt calificat și este încă pazit la spital, în așteptarea validării măsurii preventive de către judecător.

Primele date arată că pagubele aduse structurii sucursalei băncii sunt semnificative. Nu este, însă, clar dacă infractorii au reușit să scoată numerarul prezent în bancomat. 

Hoţii au folosit tehnica "marmotei"

Atacul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, banda de infractori folosind tehnica "marmotei". Mai precis, hoţii au introdus explozibil în fanta bancomatului. De data asta, însă, ceva nu a funcționat, astfel că românul de 36 de ani și-a pierdut un braț.

Cercetările sunt în desfășurare pentru identificarea celorlalți membri ai bandei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Un român şi-a pierdut un braţ după ce a aruncat în aer un bancomat, în Italia. Complicii l-au abandonat într-o baltă de sânge