Antena Meniu Search
x

Ucigaşa unei tinere de 19 de ani, prinsă cu ajutorul unui selfie. Un detaliu din poză a elucidat misterul

Un selfie a elucidat misterul unei crime în Canada! Poliţia a identificat în fotografie, arma crimei cu care a fost ucisă o tânără de 19 ani.

Vezi și

Un selfie a elucidat misterul unei crime în Canada! Poliţia a identificat în fotografie, arma crimei şi, prin urmare, autorul. Aşa au reuşit să aresteze o tânără de 21 de ani care, ulterior, a fost condamnată pentru că şi-a ucis cea mai bună prietenă. 

O fotografie este proba cheie într-un caz care a îngrozit opinia publică din Canada. În vârstă de 19 ani, o tânăra a fost ucisă, în martie 2015. Nimeni nu a suspectat-o, iniţial, pe cea mai bună prietenă a ei. Fata a fost trădată, însă, de un selfie făcut cu câteva ore înaintea crimei. 

Victima a fost găsită pe malul unui lac într-o dimineaţă geroasă de primăvară, cu aproape 3 ani în urmă. A fost dusă la spital, dar a murit la câteva ore distanţă. Era prea slăbită să îşi mai poată numi atacatorul iar în lipsa martorilor, ancheta poliţiei s-a dovedit extrem de dificilă. Facebook a fost cel care a elucidat misterul, în cele din urmă. 

Ancheta a stabilit că, în noaptea crimei, cele două tinere au ieşit să petreacă. Au băut şi s-au drogat, iar la un moment dat între ele a izbucnit o ceartă. Motivul disputei rămâne, însă, necunoscut. Autoarea crimei susţine, în continuare, că nu îşi aminteşte nimic din acea noapte neagră. Regretă însă faptele comise şi va fi supusă şi unui tratament psihiatric. Zilele trecute, ea a fost condamată la 7 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Ucigaşa unei tinere de 19 de ani, prinsă cu ajutorul unui selfie. Un detaliu din poză a elucidat misterul