Antena Meniu Search
x

Foto Un sicriu gol a fost abandonat lângă coșurile de gunoi, în Italia. Fotografia a devenit virală pe Internet

Fotografia cu un sicriu gol și abandonat printre tomberoane, într-un oraș din Italia, a devenit virală pe rețelele de socializare. S-a întâmplat în orașul Vercelli, unde sicriul aruncat la gunoi a stat aproximativ două ore înainte să fie preluat de o firmă de salubritate.

de Redactia Observator

la 07.11.2021, 18:07

Un sicriu gol a fost abandonat lângă coșurile de gunoi, în Italia. Fotografia a devenit virală pe Internet
Un sicriu gol a fost abandonat lângă coșurile de gunoi, în Italia. Fotografia a devenit virală pe Internet - Facebook

Un sicriu gol lângă coșurile de gunoi pentru sticlă și plastic. Aceasta este descoperirea șocantă făcută duminică dimineață de locuitorii unui cartier din orașul italian Vercelli. Imaginea, postată pe Facebook de fostul viceprimar Antonio Prencipe, a făcut rapid turul internetului, stârnind indignare și îngrijorare față de nivelul de degradare atins, conform Agenției ANSA.

Sicriul a fost ridicat de un camion al Asm Vercelli, spre uimirea celor care se ocupă de colectarea deșeurilor.

„Zilele trecute mă întrebam cât de multă lipsă de civilizație mai există. Începând din această dimineață, nu mai am întrebări”, a scris Prencipe, scrie Mediafax.

Sicriul a rămas lângă tomberoane timp de aproximativ două ore înainte de a fi ridicat. În prezent au loc investigații pentru a da de urma celor care l-au abandonat acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un sicriu gol a fost abandonat lângă coșurile de gunoi, în Italia. Fotografia a devenit virală pe Internet