Antena Meniu Search
x

Un șofer de TIR român a ucis o familie întreagă, mama, tatăl și două fetițe, strivindu-le pur și simplu mașina

Un șofer de TIR cu dublă cetățenie, româno-italiană, a ucis o familie, mama, tatăl și două fetițe, strivindu-le mașina, iar acum va fi deferit justiției.

Un șofer de TIR cu dublă cetățenie, româno-italiană, a ucis o familie întreagă, mama, tatăl și două fetițe, strivindu-le pur și simplu mașina, iar acum va fi deferit justiției.

Potrivit presei italiene, procurorii au încheiat ancheta în cazul accidentului petrecut pe 26 iulie, anul acesta, și au decis să-l trimită în judecată pe șoferul de 50 de ani, sub acuzația de omucidere din culpă și de infracțiuni grave în ceea ce privește regulile de circulație.

Tragedia s-a petrecut pe o autostradă din Elveția, în zona orașului Quinto, din cantonul Ticino. Șoferul de origine română a izbit, din cauze necunoscute, cu mastodontul pe care îl conducea mașina în care se afla o familie din Germania, mama, tatăl și două fete, una de 12 și una de 8 ani, proiectând autovehiculul într-un alt TIR aflat în fața acestuia. Mașina a fost pur și simplu strivită, iar ei patru au murit pe loc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma accidentului, șoferul român a fost și el transportat la spital, în stare gravă, fiind externat abia după câteva săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un șofer de TIR român a ucis o familie întreagă, mama, tatăl și două fetițe, strivindu-le pur și simplu mașina