Antena Meniu Search
x

Un român s-a mișcat mai repede ca anchetatorii francezi și a aflat că teroristul din Berlin a fost în Franța (VIDEO)

Autoritățile franceze au anunțat că au dovada că Anis Amri, autorul atacului din Berlin, a trecut prin Lyon. Francezii au o înregistrare video cu individul. Însă un român s-a mișcat, se pare, mai repede decât ei.

Vezi și

Autoritățile franceze au anunțat că au dovada că Anis Amri, autorul atacului din Berlin, a trecut prin Lyon. Francezii au o înregistrare video cu individul. Însă un român s-a mișcat, se pare, mai repede decât ei.

O înregistrare video cu teroristul Anis Amri e în posesia anchetatorilor francezi. Imaginile, care nu au fost date publicității, sunt dovada că, după atentat, teroristul a trecut prin Franța și s-a dus la Lyon.

Un român însă știa dinaintea anchetatorilor francezi că Anis Amri e în țara lor și e chiar la Lyon. Ba chiar românul l-a întâlnit personal pe cel care care a îngenunchiat Germania în săptămâna Crăciunului.

Se numeşte Alexandru Gindea, e șofer de TIR și are 37 de ani. S-a întâlnit accidental cu teroristul, într-o parcare, pe autostradă, în Franța. Și au vorbit cam 10 minute. Era miercuri seară, ora 22.45, la 48 de ore după ce, la volanul unui camion, Anis Amri a comis un măcel în centrul Berlinului. Românul i-a povestit unui reporter spaniol că era politicos şi părea paşnic. Ba chiar pierdut.

Pe acelaşi subiect

Alexandru Gindea a văzut fotografiile date de poliţia germană, la Toulose. Era acelaşi Anis Amri din videoul postat de reţeaua teroristă ISIS.

Marcat, încă, de incident, românul care l-a cunoscut pe Anis Amri nu vrea să apară în presă. A oferit un singur interviu unui cotidian din Spania unde locuieşte de 15 ani. La poliţie însă nu a stat pe gânduri. A sunat imediat ce a realizat pe cine a avut în faţă. Mai greu a fost să găsească un număr.

Românul se va întâlni cu anchetatorii germani, zilele acestea. Are un drum în Germania, în interes de muncă, şi a stabilit o întâlnire cu poliţiştii pentru a le spune tot ce a văzut şi a trăit la întâlnirea cu Anis Amri. Tunisanul a fost ucis vineri, la Milano, într-un schimb de focuri cu poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un român s-a mișcat mai repede ca anchetatorii francezi și a aflat că teroristul din Berlin a fost în Franța (VIDEO)