Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de Uber a fost agresat de o clientă care a refuzat să poarte mască, în SUA. Femeia chiar a pretins că are Covid şi a tuşit spre bărbat

Un şofer din San Francisco al companiei Uber a provocat furia unei cliente, după ce i-a cerut, politicos, să poarte mască. Femeia a refuzat şi a început să ţipe, după care a pretins că e bolnavă de Covid şi a tuşit de câteva ori în direcţia şoferului.

de Redactia Observator

la 10.03.2021, 09:27

Vezi și
  • Un şofer de Uber din SUA a fost agresat deoarece i-a cerut unei cliente să poarte mască

Şi nu s-a mulţumit cu atât: i-a smuls telefonul de pe bord şi chiar i-a rupt bărbatului masca. Şoferul şi-a păstrat calmul, a reuşit să recupereze telefonul şi până la urmă le-a convins pe pasagere să coboare.

La plecare, clienta nervoasă a pulverizat spray iritant printr-un geam deschis al maşinii. Şoferul, imigrant din Nepal, crede că a fost insultat din motive rasiale. Agresoarea a fost exclusă pe viaţă din reţeaua Uber, iar poliţia a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un şofer de Uber a fost agresat de o clientă care a refuzat să poarte mască, în SUA. Femeia chiar a pretins că are Covid şi a tuşit spre bărbat