Antena Meniu Search
x

Video Un șofer român beat aproape că s-a răsturnat cu TIR-ul într-un giratoriu din Anglia. Avea o alcoolemie de aproape patru ori peste limita permisă la volan

Acesta este momentul șocant în care TIR-ul condus de un șofer român băut aproape că se răstoarnă într-un sens giratoriu din Marea Britanie. Ulterior, Marius Viorel Amarie, de 38 de ani, a fost arestat în apropiere de Aycliffe Village, comitatul Durham, după ce a fost testat cu o alcoolemie de 131 de micrograme de alcool la 100 de mililitri de aer expirat. Limita permisă la volan în Anglia este de 35 micrograme.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2023, 21:11

Alerta a fost dată de alți șoferi, după ce românul a fost la un pas să producă mai multe accidente.

Amarie a recunoscut că a condus în stare de ebrietate la începutul acestei săptămâni, dar a evitat închisoarea, deoarece a primit o pedeapsă de 12 săptămâni de închisoare cu suspendare pentru 12 luni, potrivit Daily Mail. De asemenea, i s-a interzis să conducă timp de trei ani și i s-a impus să plătească peste 200 de lire sterline pentru cheltuieli de judecată.

"Conducerea sub influența alcoolului este de neiertat, dar dacă se adaugă un vehicul greu de marfă, este aproape de necrezut", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Durham.

Șoferul român, aproape de o tragedie din Marea Britanie

Pe acelaşi subiect

În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede cum TIR-ul lui Amarie era aproape de a se răsturna când a urcat de mai multe ori pe bordură. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Amarie a avut 131 la testul de alcoolemie. Limita legală de alcoolemie la volan este de 35", a declarat SC Howells, un agent de la poliția rutieră, care l-a prins din urmă pe român, pe Heighington Lane, în timp ce încerca să treacă de un sens giratoriu.

Armarie a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate și s-a prezentat la Tribunalul Newton Aycliffe pe 30 octombrie. El a recunoscut infracțiunea și i s-a interzis să conducă timp de trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Un șofer român beat aproape că s-a răsturnat cu TIR-ul într-un giratoriu din Anglia. Avea o alcoolemie de aproape patru ori peste limita permisă la volan