Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR a închis mai multe ore o şosea naţională în Anglia. A surpat un zid şi a rămas blocat în intersecţie (video)

Un şofer român de TIR a închis mai multe ore o şosea naţională în Anglia. A surpat un zid şi a rămas blocat în intersecţie.

Un şofer român de TIR a închis mai multe ore o şosea naţională în Anglia. A surpat un zid şi a rămas blocat în intersecţie, cel mai probabil din cauza sistemului de navigaţie, care i-a indicaat o rută inproprie pentru gabaritul maşinii.

Totul s-a întâmplat duminică de dimineaţă în Sittingbourne, unde un localnic a filmat şi a fotografiat incidentul. TIR-ul înmatriculat în România a blocat A2, o şosea naţională din sud-estul Angliei, în zona Kent.

VEZI AICI GALERIE FOTO

În plus, în urma manevrei pe străduţele înguste, vehicolul a surpat un zid şi a rămas apoi blocat în intersecţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Un şofer român de TIR a închis mai multe ore o şosea naţională în Anglia. A surpat un zid şi a rămas blocat în intersecţie (video)